Sj ej valbar

Varför står det Ej valbar och Banarbete planeras? – SJ

Vanliga frågor i “Banarbeten” · Varför står det Ej valbar och Banarbete planeras? · Var hittar jag information om planerade banarbeten?

Någon som vet varför det står “Ej valbar” på Mälartåg Stockholm

Jag ringde till Mälartåg för några veckor sedan angående ”Ej valbar” och då var det på grund av datastrul med bokningssystemet.

SJ AB on Twitter: “@amalarstedt Det är slutsåld. Därför står …

Hej! Vad innebär att en viss avgång är ej valbar? Är tåget inställt? Gäller tåg 138 idag. … Tack för svar! Står slutsålt på andra avgångar men inte på denna, …

SJ släpper höstens tågbiljetter | Allt om Resor – Expressen

jag försöker boka resa Sthlm-Lkpg i juli men det står bara “ej valbar” på alla tåg. Ngt som är fel? 2. SJ AB · @SJ_AB. Replying to. @GabrielModeus.

Släpp av vårens tågbiljetter dröjer – SJ väntar på Trafikverket

2 sep. 2022 — I många fall har man mötts av beskedet ”Ej valbar – Planerat banarbete” på sajten. Men nu har det äntligen kommit ut biljetter på många …

Biljettköp – Tågab

2 jan. 2023 — SJ kan ännu inte säga när vårens tågbiljetter släpps, men siktar på att det ska kunna ske senast i månadsskiftet januari/februari.

Biljetter för nattåg till/från Norrland 2022 – Utsidan

Biljettköp görs hos SJ, SJ biljettautomater, SJ resebutiker, Pressbyrån, 7-Eleven och tel. 0771-75 75 75. Vid ”Ej valbar” på www.sj.se är tåget slutsålt.

SJ tågluffarkort – BusinessClass.com

Biljettköp – Tågab

15 maj 2022 — … men enligt SJ släpptes biljetterna till och med 28 augusti redan den 24 mars… Och när jag försöker boka står det ej valbar, …

Biljetter för nattåg till/från Norrland 2022 | Utsidans forum

30 juli 2022 — Tänkte skriva ner lite erfarenheter av SJ tågluffarkort som i år har … den kan göra med an vanlig biljett, utan anges bara som “Ej valbar”

Hejsan alla glada,Förstår att den här frågan om de eviga biljetterna norröver stöts och blöts varje år men har nu hängt på SJs (och växelvis Vys) sida sen…

Keywords: sj ej valbar