Bo modernt och prisvärt i Köpenhamn

Är det dags för en storstadssemester eller konferens i vackra metropolen Köpenhamn? Staden där gammalt och nytt blandas i en alldeles underbar atmosfär.

Smidigt flygplatshotell

I charmiga Köpenhamn finns det mesta som du kan önska dig. Här hittar du restauranger, mysiga caféer och härliga butiker. Inte för inte kallas staden för Skandinaviens modestad.

Hotell Köpenhamn med sitt praktiska läge gör att du lätt tar dig till flygplatsen, men lika enkelt tar du dig in till Köpenhamns puls och mysiga gator. Du tar dig smidigt in till stadskärnan som endast ligger 6 kilometer bort med bussar eller tåg som avgår kontinuerligt. I Köpenhamn finns något för alla och de flesta faller pladask för stadens härliga stämning. Många är vi som ständigt återvänder till magiska Köpenhamn. Det bästa av allt är att staden har något att erbjuda alla och går att njuta av året om.

Flexibilitet när den är som bäst

På moderna Hotell Köpenhamn bor du modernt med närhet till allt. Här har du nära till flygplatsen, vilket gör att du gott och väl hinner njuta av en härlig frukostbuffé innan du flyger hem igen. Du kan äta frukost redan från klockan 05, då frukostbuffén med ekologiska råvaror öppnar.

Här finns även ett gästkök – perfekt ifall du vill laga din egen mat.
Du hittar enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum samt familjerum. Reser du hit på jobbresa erbjuder prisvärda Hotell Köpenhamn även mötesrum med olika paket med såväl mat som catering – allt för att du ska hitta det som passar just dig och ditt företag. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter.

Du tar dig lätt till flygplatsen från Hotell Köpenhamn med ett direkttåg som avgår ungefär var tionde minut. En restid som bara är på fem minuter. Och på endast tolv minuter tar du dig från hotellet till Köpenhamns centralstation med tåg.
Tveka inte att boka en tripp till gemytliga Köpenhamn!