Drömmen om en herrgårdsvistelse i Danmark

Finns det något mysigare än att fly vardagen en stund och spendera en tid på en herrgård? Vi tror inte det. Om det dessutom är en herrgård i Danmark blir det något ytterligare extra. Att bo på en herrgård i dess lyxiga miljö och kunna luta sig tillbaka och bara njuta är en sådan fröjd som var och en borde unna sig. Vi berättar mer om herrgårdsvistelse i Danmark.

Herrgårdar i Danmark

Precis som i Sverige finns det mängder med olika herrgårdar i Danmark. Några av dessa är hotell och erbjuder fantastisk vistelse. Närheten till Danmark gör att de flesta i Sverige kan åka dit relativt snabbt. Öresundsbron eller båt via Helsingborg erbjuder en kort och snabb överfart. Ett exempel på en fantastisk herrgård är Broløkke Herregård som ligger vid Broløkke (Langeland).

Erbjuder en fantastisk vistelse

Att vistas på Broløkke Herregård är inte som en vanlig hotellvistelse. Herrgårdens byggnader innehåller såväl vackra renoverade rum som exklusiva lägenheter och din vistelse på herrgården kommer att kryddas med fantastisk mat i gourmetgudarnas tecken och en atmosfär i restaurangen i den gamla huvudbyggnaden som gör att tankarna och känslorna går tillbaka i tiden.

Smaka på danskt öl

Även om herrgården är ett hotell i Danmark så erbjuder det så mycket mer. Du kan under din vistelse smaka på Broløkkes öl från det moderna bryggeriet, göra din egen sprit i gårdens destilleri, ta en omgång padel eller spela 18 hål på Langelands vackraste golfbana. Detta för att bara nämna några av Broløkke Herrgårds många alternativ. Vad du än tänker dig så erbjuder Danmark även massor med turistmål i sig. Att då stanna upp i allt turistande och njuta på en herrgård är en upplevelse i sig. Kanske har du haft fullt upp med att ta del av Köpenhamns turisterbjudande eller besökt Louisiana. Oavsett vilket så glömmer du aldrig en herrgårdsvistelse i Danmark.